Nästan fullbokat höstlov hos Ving

PRESSMEDDELANDE: Fler än 9 av 10 höstlovsresor är nu bokade hos Ving Sverige. Främst är det till Kanarieöarna svenskarna reser under höstlovet, och då i synnerhet till Gran Canaria och Teneriffa.

Maspalomas, Gran Canaria. Foto: Pixabay

Av: Pressmeddelande från Ving redaksjonen@canariajournalen.no

Mest bokat är det från de tre största flygplatserna Arlanda, Landvetter och Sturup men även från de regionala flygplatserna börjar flygen bli fullbokade.

Med en dryg månad kvar till lovet börjar det på att bli väldigt fullbokat. Störst chans att komma iväg under höstlovet har man till Gran Canaria och Teneriffa.

– Hösten har nu slagit till med full kraft och sommaren bjöd inte heller på någon större värme och det finns ett stort resesug bland svenskarna att komma iväg till värmen. Än finns det chans att komma iväg, men det gäller att inte vänta för länge då resorna försvinner snabbt, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving i ett pressmeddelande.

Även Cypern samt långväga resmål som Thailand, Aruba och Dominikanska republiken lockar.

Resor med avreseperiod 27-30 oktober:

Från Stockholm är det bokat till 94 procent och störst chans att hitta en resa är det till Gran Canaria, det finns även ströplatser kvar till Teneriffa och Dominikanska republiken. 
 
 Från Göteborg är det bokat till 93 procent och störst chans att hitta en resaär det till Gran Canaria och Teneriffa.

Från Malmö är det bokat till 94 procent men fortfarande finns ströplatser till Cypern, Gran Canaria och Teneriffa.

– Vi erbjuder inte mindre än 17 avreseorter i Sverige samt Kastrup. För den som kan tänka sig att vara flexibel med avreseort ökar chanserna att hitta en höstlovsresa för vecka 44, även om det börjar bli fullbokat också från de regionala flygplatserna, avslutar Magdalena Öhrn.

(Pressmeddelande från Ving).

Tags