Ving: Stor efterfrågan på resor till Kanarieöarna nästa vinter

Idag öppnade semester arrangören Winger försäljningen av vinterresor inför nästa säsong till Gran Canaria, Teneriffa och Thailand. Det rapporteras stor efterfrågan på resor till Kanarieöarna.

Kanariöarna är omåttligt populära, i år mer en någonsin. Bilden visar Amadores-stranden på Gran Canaria. Foto: Hugo Ryvik

Under loppet av de första morgontimmarna hade redan 1200 norrmän bokat en semesterresa till soliga, varma nejder nästa vinter, skriver Ving i ett uttalande.

- För tillfället har vi öppnat öppnat försäljning av resor till Gran Canaria, Teneriffa och Thailand. Resten av programmet släpps fortlöpande under de kommande veckorna, säger kommunikationsdirektör Tonje Løkaas Fossum på Ving.  

Mer än någonsin bokas tidigt

I pressmeddelandet säger Tonje Fossum  att det är alltid är "full fart" när nästa års vinterresor släpps.  I år är det extra många som har upplevt att favorithotellet var fullt under innevarande vinter. Därför väljer de att vara ute i extra god tid.

Företaget har inlett ett samarbete med fyra svenska kollegor som hjälper till att ta emot alla order.  

- Det händer lyckligtvis sällan, men i morse hade vi faktiskt långa köer på telefon från gäster som vill hjälpa till att boka sitt favorithotell. Den första timmen sålde vi 20 reser i minuten, fortsätter Fossum.

Full fart på Ving Sverige också

Ving uppmuntrar alla som planerar en semester att vara tidigt för att se till att de får det hotell och den avgång som de önskar.

Sverige Ving öppnade idag för bokningar nästa vinter till Fuerteventura, Gran Canaria, Teneriffa, Aruba, Mexiko, Jamaica, Thailand (Phuket), Dominikanska republiken, Madeira, Kuba, Kap Verde och nyheter Phu Quoc i Vietnam.

Tags